Kamele v puščavi Rub Al Khali, Oman.Kot edina agencija v Sloveniji se za novo leto z džipi in šotori eksluzivno odpravimo v Rub Al Khali, največjo peščeno puščavo na svetu. Prevozimo 600 km off-roada, kjer terenska vozila Toyota Land Cruiser vozimo sami med sipinami visokimi tudi do 300 m. Poleg tega obiščemo stare arabske bazarje, se kopamo v wadijih in Indijskem oceanu. Noči preživimo v družbi tabornega ognja in prijateljev beduinov. Potovanje je primerno tudi za družine.

 

Odlična novica glede vstopnih pogojev! Oman je sprostil vse vstopne pogoje povezane s Covid-19. V Oman lahko potujete brez cepljenja in opravljenega PCR testaVstopni pogoji so enaki kot pred epidemijo.


Za novoletno potovanje v Oman imamo rezervacijo skupinskih letalskih kart, kar pomeni, da bo celotna skupina lahko potovala skupaj. Okvirna cena leta iz Ljubljane je 580€, kar je odlična cena za novoletni termin, saj se cena individualnih letalskih kart v novoletnem terminu giblje od 1100€ naprej. Rezervacijo kart lahko držimo do 21. novembra, zato pohitite s prijavo.


Prispevki o naši Omanski avanturi:

 

Pridružite se nam na novoletnem odhodu: Oman – potovanje z džipi

Odhod: 23. december, 14 dni