OMAN

Puščava Rub al Khali v Omanu.

Novoletna skupina je polna, prijave na naslednje potovanje pa že zbiramo! Na ekspedicijo v puščavo Rub Al Khali, se se kot edina agencija v Sloveniji in ena redkih na svetu, ponovno vračamo v času zimskih počitnic (21. februar – 6. marec 2022). Trenutno so na voljo karte iz Zagreba po ceni do 450€, kar je odlična cena za Oman!

Pred prijavo priporočamo ogled fotogalerije in videoposnetka na naši spletni strani. Več svežih slik lahko najdete na naši Facebook strani.

 

 

 

 

 

 

 

NEPAL

V Nepal se ponovno odpravljamo v času prvomajskih počitnic (26. april – 13. maj 2022). Everest BC je epski trek pod vznožje najvišje gore sveta, ki nas bo popeljal skozi najmogočnejšo gorsko pokrajino Himalaje. Prepričani smo, da si boste treking pod Everest in obisk stranske doline turkiznih Gokijskih jezer, zapomnili za vedno. Prijave na potovanje že zbiramo.

Za vstop v Nepal je potrebno biti polno cepljen. Od prejema zadnje doze cepiva mora preteči vsaj 14 dni. Ob vstopu v Nepal morajo vsi potniki pokazati tudi negative izvid PCR testa, ki ne sme biti starejši od 72 ur. 18 dnevno potovanje, je primerno za vse rekreativne planince in pohodnike saj alpinistično predznanje ni potrebno. Vse tiste, ki se sprašujete ali je treking v Nepalu pravi za vas, vas skrbi višinska bolezen oz. niste prepričani o fizični pripravljenosti, vas vabimo, da si preberete naš prispevek na to temo.

 

 

Več potovanj najdete na naši spletni strani.

 

 

Naročite se na naše e-novice in bodite obveščeni o naših novostih.