V tem nenavadnem letu, ki se poslavlja, smo si lahko vzeli veliko časa za obujanje spominov na vse lepe trenutke, ki smo jih preživeli skupaj doma in po svetu. Pregledali smo cel kup fotografij, začeli z osveževanjem naših fotogalerij in se nasmejali 100 in eni dogodivščini, ki se nam je pripetila na poti. Imeli smo tudi čas za razmišljanje o novih potovanjih, ki jih pripravljamo za vas. Prvo tako bo potovanje z avtomobili po Careterri Austral skozi čilensko Patagonijo. Luka se je tam potepal na začetku letošnjega leta, zbral veliko fotomateriala in raziskal vse kotičke katere želimo deliti tudi z vami.

V januarju bomo v ta namen organizirali spletno potopisno predavanje, na katerem vas bo Luka popeljal s trajektom skozi fjorde in potem preko nore pokrajine – na začetku deževni gozd in vulkani, nato fjordi Pacifika s tjulnji, kiti in pingvini, potem vroči vrelci in neskončni ledeniki, pa mogočne granitne gore, divje reke in smaragdna jezera.

 

Za točen termin predavanja, spremljajte našo spletno stran in e-mail novice.

Obenem pa vam želimo lep zaključek letošnjega leta in prijeten skok v novo leto, v katerem si vsi želimo spet obiskati kako tujo deželo :).

Vaši TrekTrek-ovci!