OMANPuščava Rub al Khali v Omanu.

Novoletni odhod v Oman je potrjen !

Zopet se odpravljamo na Arabski polotok v deželo z neverjetno lepo pokrajino, pristno beduinsko kulturo in obilico sonca, ki jo bomo za čas potovanja zamenjali z zimo v Evropi.

Kot edina agencija v Sloveniji in ena redkih na svetu, gremo v divjino največje peščene puščave na svetu. Na ekspediciji v puščavi Rub Al Khali sami vozimo odlična terenska vozila in kampiramo ob tabornem ognju.

Na voljo imamo le še nekaj prostih mest za to puščavsko avanturo. Prijavi se zdaj!

 

 

 

 

ISLANDIJA

Poleti je Luka več kot mesec dni preživel na Islandiji. Raziskovanje divje notranjosti te otoške države v severnem Atlantskem oceanu je prineslo našo najnovejo turo, ki je trenutno v pripravi. Očarani nad raznolikostjo narave bomo Islandijo skupaj z vami obiskali v juliju 2022. Potovanje bo organizirano v aktivnem pustolovskem duhu. Tako kot na naši ekspediciji v Oman, bomo tudi na Islandiji terenska vozila vozili sami. Raziskali bomo odročnejše kraje v  notranjosti otoka. Tam bomo v našem stilu izvedli dnevne trekinge, ter si ogledali najlepše naravne kotičke Islandije.

Program bo v kratkem objavljen na naši spletni strani.

 

 

NEPALTreking Everest Nepal

Pred kratkim se je odprl tudi Nepal kamor se ponovno odpravljamo v času prvomajskih počitnic. Epski trek pod vznožje najvišje gore sveta nas bo popeljal skozi najmogočnejšo gorsko pokrajino Himalaje.  Prepričani smo, da si boste treking pod Everest in obisk stranske doline turkiznih Gokijskih jezer, zapomnili za vedno.  18 dnevno potovanje, je primerno za vse rekreativne planince in pohodnike saj alpinistično predznanje ni potrebno.

 

 

Še niste? Prijavite se na naše e-novice za sveže informacije.