TrekTrekova avantura odkrivanja novih destinacij se je začela.

Našo vodnico Barbaro smo poslali v svet – njena pot je vrisana na zemljevidu. Za vas raziskuje nove destinacije, katere bomo začinili z obilico dni preživetih v naravi. Te bomo – v našem stilu – raziskovali predvsem peš. Barbara nam se nam bo javljala in poročala o čudesih na njeni poti in z vami delila doživetja na potovanjih.

Pridružili se ji boste lahko že zelo kmalu – premierna potovanja so na sporedu že to poletje. Na njenemu kroženju okrog zemljine oble se ji lahko pridružite v Peruju in Boliviji.

Barbara sporoča: “Po uspešno odpeljanih turah v Omanu in Novi Zelandiji je prva na mojem spisku že dolgo časa pričakovana Avstralija. Kmalu za tem se odpravim čez modrino oceana na drugi konec sveta v Južno Ameriko. Peru in Bolivijo sem obiskala že pred leti, zato bo ponovno raziskovanje zagotovo podoživljanje starih in pisanje novih zgodb. Da me ne bo presenetilo domotožje ali morebitna pozabljivost in izguba stika s slovenskim jezikom, pa vas pričakujem tudi na naših novih turah. Jaz se jih že veselim :)!”